Trouwringen & Verlovingsringen


"LOVE IS NOT ABOUT HOW MUCH YOU SAY: I LOVE YOU, BUT HOW MUCH YOU CAN PROVE THAT IT'S TRUE"

Trouwringen Verlovingsringen - Aura Zele

Voor het kiezen van de ringen neemt u best even de tijd. Wij verwelkomen u graag met een drankje op afspraak om de collectie in alle rust en geheel vrijblijvend te komen bekijken. Dit kan ook 's avonds, want als koppels is het moeilijk om jullie samen vrij te maken.
De liefde die je als koppel voor elkaar hebt vind je terug in onze trouwringen.
En vooral: WIJ VINDEN HET EEN EER OM DEEL UIT TE MOGEN MAKEN VAN JULLIE BELANGRIJKSTE DAG!

Onze merken

Nico Taeymans
Nico Taeymans is een welklinkende naam onder de juweelontwerpers. Als juwelier brengt hij elk jaar verschillende collecties uit. De collectie trouwringen en verlovingsringen omvat enkele stukken die getuigen van een uitzonderlijke afwerking, gecombineerd met een hedendaagse look en feel. De diamanten worden met de grootste deskundigheid geselecteerd en gezet. Op deze manier wordt er uiterst zorgvuldig gewaakt over de kwaliteit en uitstraling van uw juweel.


Annoo
Niet zonder trots stel ik u graag mijn eigen ontworpen lijn voor van Trouw en Verlovingsringen. Reeds 7 jaar lang ontwerpen wij deze ringen. Samen met mijn goudsmid An Van Puymbroeck maken wij deze ringen onder het merk ANNOO.

>> bekijk de ringen in onze e-shop


Saint-Maurice
De traditionele trouwringen van Saint-Maurice worden gemaakt in Pforzheim, het centrum van de Duitse goudsmeden. Met de grootste zorg en precisie maakt Saint-Maurice prachtige koppelringen die de liefde voor elkaar uitspreken. Het traditionele vakmanschap van goudsmid komt tot zijn recht bij het vervaardigen van de ringen op hoog technologisch niveau. De goudsmeden en diamantzetters werken met de grootste zorg en zijn zeer gepassioneerd in hun vak